Professionals

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het digitale domein? Dan komen we graag met je in contact. We zijn altijd op zoek naar mensen met een passie voor e-commerce, Online Marketing, Data, Marketing Automation en overall Digital Marketing.

Maar ook als je niet direct op zoek bent, horen we graag van je. We denken met je mee om te kijken hoe de markt is en waar mogelijkheden voor je liggen. En misschien komt de perfecte match in een later stadium voorbij. 

 Bij Noggin begrijpen we hoe lastig het zoeken naar een nieuwe baan is en doen meer dan alleen matchen, we luisteren goed en komen met adviezen.

We houden niet op als we je voorgesteld hebben. We helpen je door het hele proces heen en zorgen dat je als beste voor de dag komt voor je nieuwe baan. Of dat nou bij een start-up is of een multinational.

We werken met een groep hele leuke bedrijven, van start / scale ups tot multinationals en kijken met jou samen wat de beste match is.

Neem contact op of kom langs voor een kop koffie

Er gaat niets boven persoonlijk contact om te kijken hoe we van waarde voor elkaar kunnen zijn. Anders kan je ook je gegevens invullen en kunnen we een bel-afspraak inplannen.

Neem contact op