Opdrachtgevers

Om als bedrijf mee te gaan in de digitale transformatie heb je de juiste mensen nodig. Mensen die digitaal dromen. Voor wie een e-commerce campagne gesneden koek is, en hun hand niet omdraaien voor een SEO-tekst. 

Bij Noggin zijn we gespecialiseerd in digitale professionals. In onze zoektocht naar de juiste mensen voor jouw organisatie kunnen we putten uit een database van meer dan 30.000 digitale professionals die we persoonlijk kennen. 

Maar minstens net zo belangrijk is het dat die kandidaat snapt wat jouw organisatie nodig heeft, en past binnen jouw bedrijf.  

Omdat we geloven dat een goede match niet alleen is gebaseerd op een CV gaan we eerst met jou in gesprek. Want pas als we de organisatie kennen, weten we ook wie er past. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we wat er in de markt speelt, en hoe je de beste mensen aantrekt. We treden ook op als sparringpartner in het opstellen van het profiel, met welke arbeidsvoorwaarden je er als werkgever uitspringt en dagen je uit om verder te kijken dan de voor de hand liggende opties. Zo vinden we altijd de juiste match. Als we dan voor je op zoek gaan, houden we contact. Bij ons krijg je niet een stapeltje CV’s en wensen we je vervolgens veel succes. We betrekken je bij alle stappen en nemen je mee in ons proces. Dat geeft ons en jou de flexibiliteit die nodig is in deze tijd.

Neem contact op of kom langs voor een kop koffie

Er gaat niets boven persoonlijk contact om te kijken hoe we van waarde voor elkaar kunnen zijn. Anders kan je ook je gegevens invullen en kunnen we een bel-afspraak inplannen.

Neem contact op