Ons verhaal

Toen oprichter Auke Walburg in Sydney, Australië startte in recruitment kreeg hij van zijn eerste baas de tip: ‘Just use your noggin, mate’, gebruik je koppie. 

Dat is hoe wij het zien. Als het erom gaat de beste kandidaten op de juiste plek te krijgen, draait het om je gezonde verstand. Luisteren naar je klanten, meedenken met kandidaten en het vinden van de perfecte match. Het is niet zo moeilijk, maar je moet wel je hoofd erbij houden. En dat is wat wij doen.

"Just use your noggin mate"

Auke Walburg heeft bijna 14 jaar ervaring als recruiter. Hij werkte voor verschillende internationale bedrijven, en is gespecialiseerd in IT, sales en marketing talent.

Hij werkte ruim drie jaar voor Randstad Australië waar hij verantwoordelijk was voor het team dat personeel zocht in de Marketing & Sales Industry en heeft zich vervolgens gespecialiseerd in digitaal talent. 

“Als Recruiter probeer ik altijd als echte partner te fungeren. Ik heb met veel verschillende internationale bedrijven gewerkt en ook al is ieder proces anders, de rol van de recruiter blijft hetzelfde. Ik ben voor zowel kandidaten als bedrijven een verlengstuk in een proces dat een enorme impact heeft, dit is ook de reden waarom ik dit vak gekozen heb en het na zoveel jaar nog steeds met liefde en trots doe. Tijdens iedere interactie met zowel kandidaten als klanten probeer ik een meerwaarde te brengen en zelf ook te leren.

“Ik geloof dat iedere zoektocht, of het nou voor een kandidaat of een bedrijf is, mijn volle aandacht verdient. Ik vind het leuk om mee te denken, hoe kunnen we de kans op succes zo groot mogelijk maken, en ik denk dat dat mijn meerwaarde als recruiter is.”

Omdat we ervan overtuigd zijn dat wij de beste digitale professionals kunnen vinden, maar anderen weer beter zijn in andere dingen, geloven we in samenwerking. We werken samen met specialisten in hun vakgebied om onze klanten de beste ervaring te bieden. Zo kunnen we (bijna) iedere klus aannemen. 


Neem contact op

Auke Walburg is oprichter van Noggin Recruitment

Oprichter Noggin Recruitment

Auke Walburg