Zoek jij ons?

Jij bent graag de spin in het web waar alles wat met content te maken heeft samenkomt. Je zoekt een werkomgeving waar je jouw kennis en ervaring als copywriter kunt inzetten en alle ruimte krijgt om met aansprekende content jouw doelgroep te inspireren. En dat natuurlijk bij een organisatie waar de teamspirit fantastisch is (medewerkerstevredenheid van een 9).

Ben jij dat? Dan heb je je nieuwe werkplek gevonden!

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Dialog

Dialog is een snelgroeiend bedrijf in de markt van ‘People Enablement Software’. Geen idee wat dat is? Het komt erop neer dat wij organisaties helpen om de talenten in hun medewerkers naar boven te halen. Want daar worden medewerkers blij van. En blije medewerkers vormen de basis van succesvolle bedrijven.

(Geheimpje: wat wij aan onze klanten vertellen, doen we zelf ook. Daarom hebben wij ook zulke blije medewerkers. Benieuwd hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag tijdens onze kennismaking.)

Dialog is onderdeel van Visma, een toonaangevend technologieconcern in Europa.

Daarmee heb je toegang tot een schat aan kennis en ervaring. Op elk vakgebied zitten experts voor je klaar om je te helpen.


Dit ga je doen

De kern van onze marketingstrategie is het opbouwen van een relatie met HR-managers door het aanbieden van waardevolle content. Als online copywriter ben je verantwoordelijk voor een succesvolle contentstrategie. Je maakt een contentplan waarbij je de propositie van Dialog verbindt aan relevante HR-trends. En vervolgens zorg je voor de effectieve uitvoering van dit plan.

Zo schrijf je alle teksten die onze doelgroep (HR-managers) te zien krijgt. Dat varieert van inspirerende blogs waarin we onze visie uiteenzetten tot SEO-gerichte HR-artikelen en van strakke, converterende website & advertentie copy tot leuke social media berichten die tot interactie leiden met onze sterk groeiende schare volgers. Uiteraard wil je graag weten wat het aantoonbare effect is van jouw teksten, zodat je deze continu kunt optimaliseren. Zo zorg je ervoor dat alles wat jij doet bijdraagt aan onze positie als content leader op het gebied van “People enablement” te versterken. Zodat HR- managers altijd aan Dialog denken als ze de HR-cyclus in hun organisatie willen vernieuwen.

.

Wie worden je collega’s?

Bij Dialog werken nu zo’n 25 medewerkers en daar komen er elke maand wel een paar bij. Je komt terecht in het marketingteam, dat nu bestaat uit 5 collega’s. Zij bewijzen dat een ontspannen werksfeer en ambitie perfect samen gaan. Zo halen ze honderden leads per maand binnen. Maar het kan natuurlijk altijd beter. Continu verbeteren en optimaliseren zit in ons DNA. Ze kunnen dan ook niet wachten om jou als nieuwe collega te verwelkomen.

Wat krijg je van ons?

● Uitstekend salaris en pensioenopbouw

● Alles wat je nodig hebt om je werk (thuis en op kantoor) goed te kunnen doen, zoals thuiswerkplek, laptop, etc.

● Een rol met veel ruimte en verantwoordelijkheid

● Veel mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen en te groeien in je rol

● Onbeperkt toegang tot de experts en trainingen van Visma

● Een heel gezellig team, waar je je zeker thuis gaat voelen. Je kunt een warm welkom verwachten


Wat verwachten wij van jou?

● Je bent enorm gemotiveerd om bij ons te komen werken (we horen graag waarom)

● Je minimaal 3 jaar ervaring als digital copywriter in een commerciële omgeving.

● Je bent analytisch sterk (HBO+) en kunt snel schakelen tussen strategie, planning en uitvoering

● Je bent een echte woordkunstenaar. Je hebt een vlotte, professionele schrijfstijl met een vleugje humor. SEO-proof natuurlijk

● Je bent het ‘communicatie geweten’ van Dialog. Jij zorgt er dan ook proactief voor

dat alle teksten onze visie uitdragen en de juiste snaar raken

● Tools als Google Analytics, Wordpress en Buffer kennen voor jou geen geheimen.

Hoe kun je anders je werk doen?

● Je vindt ‘marketing’ geen vies woord. Sterker nog, je wordt heel blij van succesvolle

copy die bakken met leads oplevert.


Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden als digital copywriter bij Dialog? Plan dan nu een kennismaking in met Auke Walburg van Noggin Recruitment


Solliciteer nu!

  • Dienstverband:Fulltime
  • Locatie:Utrecht
  • Salaris:3500-5500