Digitaal strateeg

Onze klant is op zoek naar een E-mail Marketeer. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan voor een geweldig Nederlands bedrijf en succesvolle, relevante e-mailcampagnes te ontwikkelen voor onze klanten? Dan zoeken wij jou!

Als E-mail marketeer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en vernieuwen van e-mail campagnes. Je houd je dagelijks bezig met het opzetten van nieuwe en bestaande campagnes in mailchimp.

Mijn klant is marktleider in de gel nagellak branche binnen de Benelux en groeit met 300% in Duitstalige landen. Je krijgt een luxe werkplek in onze nieuwe kantoorvilla te Hilversum met je eigen privé parkeerplek, je werkplek is op loopafstand van Hilversum centrum met veel horeca. Je kunt bij ons zijn wie je bent, het eindresultaat is wat telt.

We vragen minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met bijzondere aantoonbare prestaties op het gebied van groei in de E-mail marketing. Je bent sterk in analyseren en het gebruiken van die analyses om tot nieuwe inzichten en verrassende nieuwe invalshoeken te komen.

We bieden je een fantastische baan met veel vrijheid en een uitstekend salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat we vragen;

# kennis van mailchimp

# minimaal 5 jaar Online Marketing ervaring

# goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal

# zelfstandig en resultaatgericht

# sociaal en enthousiast

We bieden je;

# Een leuke zelfstandige baan met enorme groei mogelijkheden

# Passend salaris naar ervaring

# Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil je werken in een leuk gedreven team binnen de beauty branche? We nodigen je graag uit om op deze leuke functie te solliciteren!


Solliciteer nu!

  • Dienstverband:Fulltime
  • Locatie:Hilversum
  • Salaris:€3000- €3500 p.m.